Spring til indhold

Om os

Vores filosofi

Det er helt afgørende at gymnaster, forældre og instruktører får en god oplevelse med gymnastikken i HG Gymnastik. Det sætter vi en ære i. Det er så afgørende, at vi har formuleret den filosofi, der er vores pejlemærke og ligger bag mange af de valg og prioriteringer foreningen har gjort.

Med udgangspunkt i vores filosofi arbejder vi i foreningen målrettet med kvalitet, sikkerhed og præstationer i vores gymnastik – herunder trivsel, motivation, glæde og relationer.

Slogan der omfavner alle

I HG Gymnastik har vi en filosofi om, at tilbyde gymnastik til alle dem som gerne vil gymnastikken – HG Gymnastik er en forening for alle både børn og voksne, herrer og damer, folk med eller uden handicaps, bredde og elite. Det ligger dybt i foreningens DNA og vores slogan. 

I HG Gymnastik tror vi på…

…at gymnasterne og instruktørerne får de bedste resultater med gymnastikken – når vi alle griner og har det sjovt sammen – når gymnasterne stortrives i et godt og sundt træningsmiljø.

…at vi får de bedste resultater når vi udfordrer gymnasterne med at indfri deres potentiale og i fællesskab opdage nye områder som de kan dygtiggøre sig på. Det er vores ambition at alle gymnaster gennem sæsonen oplever en positiv udvikling i deres gymnastik. Vi arbejder med gymnasterne og gør dem så dygtige som de kan blive – lige så langt som motivationen og potentialet rækker.

…at når foreningens instruktører kender deres gymnaster og deres udfordringer, så gymnasternes potentiale udfordres på et passende og forsvarligt niveau.

…at kompetente, veluddannede og meget engagerede instruktører sikre et træningsmiljø med høj grad af kvalitet og sikkerhed.

…at vi gennem respekt for hinanden, fællesskabet og omgivelserne giver gymnasterne nogle almene kompetencer med i livet, som de altid vil kunne gøre brug og have glæde af.

…at vi med gode rammer og redskaber kan give gymnasterne de bedste muligheder for, at gymnasterne kan vokse og blive dygtige til gymnastikken.

Kontakt

Ris og ros, idéer og ændringer - vi takker for det hele.