Spring til indhold

Trænerakademi

Kompetente Instruktører

I HG Gymnastik er det vigtigt, at gymnaster, forældre og instruktører får en god oplevelse med gymnastikken. Det er helt afgørende for HG Gymnastik og vores succes, at vi har kompetente og veluddannede instruktører på alle vores gymnastikhold.

Trænerakademiet

Derfor etablerede HG Gymnastik i 2019, som den første gymnastikforening i Danmark, et trænerakademi for vores instruktører. HG Gymnastik ville gerne fortsætte den gode udvikling, som var grundlagt årene forinden. Etableringen har skabt stor interesse for vores forening.

I akademiet arbejder vi strategisk og systematisk med en lang række aktiviteter, der skal udvikle vores allerede dygtige instruktører – herunder bl.a. vores HG filosofi.

En del af akademiet

Som instruktør i HG er man automatisk en del af trænerakademiet, og akademiet rummer i dag vores ca. 80 meget kompetente instruktører. Vi byder hele tide nye instruktører velkommen.

Samarbejde

En stor del af aktiviteterne i akademiet gennemføres med egne ressourcer, men vi samarbejder også med organisationer som DGI og GymDanmark.

Peter Jensen - en af vores dygtige instruktører

Kontakt

Ris og ros, idéer og ændringer - vi takker for det hele.