Spring til indhold

Hold og Info

Vintersæson

August - Marts

Sommersæson

April - Juni

Konkurrence

Andet medlemsskab

Attraktive hold

HG Gymnastik har vi en filosofi om, at tilbyde gymnastik til alle dem som gerne vil gymnastikken – HG Gymnastik er en forening for alle. Derfor har vi også et meget omfattende sæsonprogram. Vi forsøger hele tiden, at tilbyder en lang række attraktive hold inden for gymnastikkens mange discipliner.

Vi prøver hele tiden at være på forkant med udviklingen, og de gymnastikinteresser og ønsker som gymnasterne har.

Gymnastik for enhver

Programmet rummer både konkurrence og breddehold, hold for børn, unge og voksne. Drenge, pige eller mixhold. Opvisningshold og motionshold. Hold for børn med særlige behov. Hold med en social profil, Hold med rytmegymnastik, springgymnastik eller begge dele.

Vores sæsonprogram er opdelt i vintersæson som er vores hovedsæson der primært løber august til marts året efter og sommersæson løber fra april juni samme år.

Stor fleksibilitet

De mange forskellige tilbud giver mange valgmuligheder og større fleksibilitet for vores gymnaster. Det er nemmere at finde den form for gymnastik, der er interessant eller at skifte gymnastikretning hvis man med tiden har fået en anden gymnastikinteresse.

Hurtig tilmelding

Vores hold er rigtig populære og bliver hurtig fuldt bookede. Da vi har maksimum antal gymnaster på mange af vores hold, anbefaler vi, at man orienterer sig i programmet og tilmelder sig så hurtigt som muligt for, at sikre sig en plads

Velkommen til HG Gymnastik – en forening for alle

Kontakt

Ris og ros, idéer og ændringer - vi takker for det hele.