Spring til indhold

Livet som gymnast

Hvorfor drengegymnastik

HG Gymnastik vil gerne udfordre drengenes valg af fritidsinteresser gennem gymnastikkens mange discipliner.

Gymnastikken kan gennem leg og læring give drengene et skub op af sofaen og styrke dem motorisk og socialt.

Fordomme om gymnastik

Gymnastik har historisk set primært været en pigesport – ligesom fodbold primært har været en drengesport. Heri ligger også, at vi som forældre tænker på gymnastik, specielt i skolen, som de små røde bolde (der ikke kunne hoppe), vimpler og tøndebånd. Det vildeste var, når vi skulle hoppe over en hest, som var alt for høj.

Gymnastik med stjernestøv

Mange kendte idrætsprofiler har i deres tidlige børneår stiftet bekendtskab med gymnastik. Det har haft stor betydning for deres kropsforståelse og grundform. Blandt dem er Morten Olsen, tidligere professionel fodboldspiller og landstræner

Lærerigt på den sjove måde

HG Gymnastik vil med drengehold udfordre drengene med springgymnastik og leg som omdrejningspunkt.

Det skal være sjovt at træne for alle, og det skal være i øjenhøjde med drengene samt udfordre dem individuelt.

Træningen vil indeholde fysisk træning med redskaber lige fra balancebom til en airtrack og opvarmning med forskellige lege.

Ud over springgymnastik, gode relationer og et godt fællesskab med andre gymnaster, får drengene en meget god kropsbevidsthed og en grundform, som kan understøtte alle andre sportsgrene, som børnene stifter bekendtskab med.

Mere information om drengehold

HG Gymnastik tilbyder drengegymnastik fra 1 år til 16 år. Vi har mere end 20 børne- og ungdomshold, hvor drenge kan dyrke gymnastik.

Du kan læse mere om vores hold under holdbeskrivelserne eller kontakte foreningens bestyrelse for at høre nærmere om jeres muligheder.

Kontakt

Ris og ros, idéer og ændringer - vi takker for det hele.