Spring til indhold

Livet som gymnast

Konkurrencegymnastik for drenge og piger

Konkurrencegymnastik er for de drenge- og pigegymnaster der gerne vil tage det næste skridt i forhold til gymnastikken, dem der gerne vil træne mere, lære mere, sætte ambitiøse mål og udfordre sig selv, have det sjovt med andre gymnaster og vinde medaljer.

Unikke og enestående oplevelser

Hvis du er en af dem, der har så stor glæde af gymnastikken, at du ikke er til at hive med hjem fra hallen, så er konkurrencegymnastik måske noget for dig. Hvis du vælger at blive konkurrencegymnast i HG Gymnastik, tager du på en rejse med helt unikke og enestående oplevelser, du vil huske for livet. Du vil opleve dybe venskaber og fællesskaber med andre engagerede gymnaster.

Personlig udvikling

Forældre, som går med overvejelser om ens børn skal begynde til konkurrencegymnastik, kan indledningsvis godt blive bekymrede på om børnene kan nå at læse lektier, hvordan med kørsel til og fra træning flere gange om ugen og om børnene klare presset. Alle er spørgsmål, der er helt naturlige at stille. Det er vores erfaring, at børnene vokser med opgavens størrelse, og opnår en stor personlig udvikling, som de eksempelvis også kan bruge i forhold til deres skolegang.

Opmærksomme instruktører

Instruktørerne er meget opmærksomme på børnenes trivsel. Udefra set kan det virke voldsomt for en gymnast på 6 år at begynde med konkurrencetræning. Træningen vil altid, og med udgangspunkt i vores mange års erfaringer, være tilpasset således, at betingelserne for succesfulde oplevelser, vil være så store som overhovedet mulig.

Mere information

Du kan downloade informationspjecen HG Konkurrencegymnastik ligesom pjecerne for de forskellige konkurrencediscipliner.

Hvis I er interesserede, er I velkomne til at kontakte den holdansvarlige instruktør, for at få en uformel snak, aftale prøvetræning og/eller komme på besøg til en træning.

Kontakt

Ris og ros, idéer og ændringer - vi takker for det hele.