Spring til indhold

Livet som gymnast

Drengehold – Gode vaner for livet

Gode vaner for livet er HG Gymnastiks eget koncept. Konceptet handler om at få aktiveret drenge fra 4-10 år, som er ved at tillægge sig nogle uheldige vaner, hvor de bruger rigtig meget af deres tid foran deres telefoner, spillekonsoller og computere – i stedet for at komme ud og røre sig.

Grundlæggende vaner

Det er netop i aldersgruppen 4-6, år at de grundlæggende vaner, som er basis for mange af deres valg i resten af livet, dannes.

Springgymnastik danner rammen

HG gymnastik vil udfordre denne tendens med springgymnastik som omdrejningspunkt. Det er gymnastik, hvor der knokles på, og hvor der er masser af tempo og action.

Drengene bliver udfordret på deres motorik, og de får en meget stor kropsbevidsthed og grundform, som kan understøtte alle andre sportsgrene, som børnene stifter bekendtskab med. Derudover arbejdes der med gymnasternes selvværd og mod.

Det handler det også om…

Ud over springgymnastik handler konceptet også om relationer og fællesskaber, kostvaner, søvnvaner og motion – altså gode vaner for livet.

For at få tillært de gode vaner inddrages forældrene – uden dem lykkes det ikke. Man kan jo stille spørgsmålet: hvem putter børnene, hvem smører deres madpakker, hvem sikrer at de deltager i fritidsinteresser og hvem sætter grænser for deres brug af eksempelvis spillekonsoller og telefoner? – det er forældrene.

Mere information om drengehold

HG Gymnastik tilbyder drengegymnastik fra 1 år til 16 år. Vi har mere end 20 børne- og ungdomshold, hvor drenge kan dyrke gymnastik.

Du kan læse mere om vores hold under holdbeskrivelserne eller kontakte foreningens bestyrelse, for at høre nærmere om jeres muligheder.

Kontakt

Ris og ros, idéer og ændringer - vi takker for det hele.