Spring til indhold

Livet som gymnast

Gymnastikken giver så meget igen

Gymnastikken er en sport, som giver så utroligt meget igen – ikke bare på det sportslige plan men også på det personlige plan. Vi oplever mange børn, der i en tidlig alder tager sporten til sig. De kan næsten ikke vente på at komme til den næste træning. De øver sig hjemme på at blive dygtigere til gymnastik – til at stå på hænder, lave vejrmølle eller en bro. Engagementet og motivationen for at dyrke gymnastik gennem livet kan være meget forskellig. Denne begejstring for sporten arbejder HG Gymnastik hele tiden for at fastholde.
When you enter the college you must do several necessary tasks. The most challenging is to write my personal statement for me as it requires a lot of attention to the details. I use this platform as it can guarantee the uniqueness and high quality of provided content.

Glæde, magi og kærlighed

Glæden ved at blive dygtigere er også det, som gør det så spændende – at have oplevet magien, glæden og kærligheden til sporten. Man behøver ikke at være elitesportsudøver for, at gymnastik bliver en livsstil. Det kan det blive på alle niveauer, hvor det er lysten og engagementet, der driver gymnasten.

Gymnastik som livsstil

Når gymnastik bliver altafgørende vigtig og uundværlig, bliver det til en livsstil for den enkelte gymnast. Alt hvad gymnasten tænker og gør, tænkes ind i gymnastikken og spiller en afgørende rolle i opbygningen af deres mønster af vaner, og der danner sig en identificerbar livsstil. Kombination af motion, kost, søvn og andre elementer kan markere gymnastens identitet og sit ønske om at tilhøre bestemte kredse – eksempelvis ”jeg er gymnast med et sundt liv”.

Kontakt

Ris og ros, idéer og ændringer - vi takker for det hele.