Spring til indhold

Trænerakademi

Vi byder velkommen

I HG Gymnastik har vi tradition for, med åbne arme, at byde velkommen til alle som gerne vil være instruktører i foreningen. Vi har rigtig mange hold og der er gode muligheder for at finde et hvor du kunne passe ind i forhold til dit gymnastikniveau, dine kompetencer, ambitioner og idéer.

Om dig

Din baggrund kan være meget forskelligartet men det vigtigste af alt er, at du har lyst til at gøre en forskel for aktive gymnaster og for lokalområdet. Nogle har en gymnastikbaggrund fra tidligere og har nu fundet tid til igen at dyrke deres hobby. Andre er aktive gymnaster på bredde eller konkurrence niveau. Nogle er forældre som alligevel ville have siddet og kigget på deres børns træningen.

Alternativt er du et sted i livet uddannelsesmæssigt eller jobmæssigt hvor du vil styrke dit CV med nogle kompetencer som nuværende eller kommende arbejdsgiver efterspørger. Det siger noget om dig som menneske, at du har energi, vilje og mod til at være frivillig.

Klædt på til opgaven

Man behøver ikke at være uddannet gymnastikinstruktør for at blive instruktør hos os. Vi forsøger meget tidligt i forløbet med nye trænere, at afdække hvilke instruktørkompetencer der mangler og få klædt trænerne på til opgaven. Det kunne eksempelvis være kurser, mentorstøtteordning, følordning eller dialogmøder med holdets kontaktperson, så du kan føle dig tryg i opgaven som instruktør.

Vil du vide mere?

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om instruktørgerningen i HG Gymnastik og muligheden for at blive instruktør eller blot få en dialog med foreningen, eksempelvis om en ide til et nyt gymnastikhold, er du velkommen til at kontakte HG Gymnastiks rekrutteringsansvarlige Bjarne Andersen.

Du kan læse mere om HG filosofi og strategi under om HG Gymnastik.

Kontakt

Ris og ros, idéer og ændringer - vi takker for det hele.